Om Sanner Tannlegeklinikk og Tannlegevakt

Vi tar vare på smilet ditt ! Nesten hundre år siden vi har startet denne reisen sammen, og nå har vi blitt som en familie. Mange av våre pasienter har vært med oss i mange år.

I 1936 ble det åpent tannklinikk på Sannergata 38. Klinikken ble i de første 40 årene drevet av tannlege Sverre Christensen og i 1982 overtok tannlege Knut Eriksen. Ikke så lenge siden skiftet klinikken navn til Sanner tannklinikk, da dagens eiere overtok. Den ble utvidet med nye lokaler i samme bygg og kapasiteten økte slik at klinikken fikk nye tannleger.

Over tid har vi blitt en familie praksis , et sted hvor hele familie kan få hjelp med team av dyktige og motiverte mennesker som har bred kompetanse og lang klinisk erfaring.

Tannlegene sin erfaring og klinisk skjønn vil sørge for at du får behandling som du både stoler på, og føler deg trygg med.

Menneskene

Vi streber å tilby høykvalitets og smertefri tannbehandling til fornuftige priser.

Ved et akutt besøk hjelper vi nye og faste pasienter med å bli kvitt smertene, og garanterer vi hjelp samme dag.

Vi har god kapasitet, fleksible åpningstider og sentral beliggenhet.

Vi setter pris på at pasienten er komfortabel og trygg, og vi gjør alt vi kan for å gi deg en positiv opplevelse.

Vi gleder oss til å hjelpe deg å opprettholde et sunt smil!

Navn navnesen

Tannlege

Erfaring

Navn navnesen

Tannlege

Erfaring

Navn navnesen

Tannlege

Erfaring

Navn navnesen

Tannhelsesekretær

Erfaring

Ønsker du en time eller lurer du på noe?

Du kan ringe oss på 22 37 41 74, eller bruke sannertannklinikk@gmail.com

Ofte stilte spørsmål

Du kan komme til oss med alle typer tannplager du skulle slite med. Er du uten plager men føler det er lenge siden du har vært hos tannlegen? Kom innom for time hos tannpleier eller tannlege for en kjapp undersøkelse av munntilstanden. Har du smerter i en eller flere tenner? Eller har du vært uheldig og brukket en tann? Da kan du bestille vanlig eller akutt time hos oss for hjelp. Har tannlegen oppdaget at du har behov for tannkirurgi ved trekking av tenner? I slike tilfeller vil du få henvisning til en av våre kirurger for raskt, effektivt og smertefritt inngrep. Har du behov for rotfylling er dette også noe vi selvsagt tilbyr, enten utført av våre tannleger eller vår endospesialist. Skulle du være utsatt for tannsykdommer, er dette vi tar alvorlig og vil kunne behandle. La oss bli din faste tannlege i Oslo. Kontakt oss i dag for time.

Hos Sanner Tannklinikk og tannlegevakt blir du tatt godt vare på av faglig oppdaterte og erfarne tannleger, spesialister og serviceinnstilte tannhelsesekretærer. Vi er opptatt av kvalitet og en best mulig behandling for deg. Vi kan tilby tjenester innen generell allmennpraksis, i tillegg til spesialisttjenester. Det inkluderer kirurgi, rotfylling, tannpleie og øyeblikkelig hjelp. Visste du at du også kan komme til oss selv når du vanligvis går til en annen tannlege? Våre priser er de samme uansett om vi allerede er din tannlege i Oslo eller om du er ny pasient. Les mer om oss og våre tjenester her på nettsiden, eller ta kontakt på telefon 22 37 41 74 for mer informasjon.

Når du leter etter tannlege i Drammen vil du oppleve at pris vil være avhengig av hva slags type inngrep som vil være nødvendig, samt hvor omfattende og komplisert det vil bli. Ukomplisert trekking av en tann vil være rimeligere enn kirurgisk fjerning, og en stor fylling vil være dyrere enn en liten fylling. Vi har gjort vår prisliste tilgjengelig her på nettsiden, og du kan se våre priser her.

Vi har samtidig full forståelse for at det å gå til tannlegen kan bli en kostbar affære, og det er derfor to muligheter for deg som er urolig for kostnadsnivået. Tannlegebehandling er kun gratis for barn i Norge, men i noen tilfeller vil tannlegebehandling for voksne dekkes fullstendig eller delvis av det offentlige. Du kan lese mer om dette her, hvor du også kan finne en fullstendig liste over hvilke tilstander som potensielt dekkes av det offentlige.

I tillegg til dette kan Sanner Tannklinikk og Tannlegevakt som din tannlege i Oslo hjelpe deg med finansiering og avbetaling via Ressursbank. Dette gjøres ved å opprette enn tannlegekonto. Du kan lese mer om dette her. Du kan også ta kontakt med oss om du skulle ha spørsmål omkring dette. Ring oss på telefon 22 37 41 74 for mer informasjon.

Vi tar imot din rekvisisjon fra ditt NAV kontor.

Slik søker du støtte fra NAV for tannbehandling

Rekvisisjon

 • Det viktigste i søknadsprosessen er å få en rekvisisjon fra din NAV saksbehandler. Ved akutte smerter vil din NAV saksbehandler gi deg rekvisisjon for tannbehandling.
 • Din NAV saksbehandler vil vurdere saken din og kreve nødvendig dokumentasjon av deg. Besøk hos offentlig tannlege.
 • I mange tilfeller ved middels/stor behandlingsbehov må du oppsøke en tannlege som jobber i det offentlige tannhelsetjeneste. Der vil tennene bli undersøkt og tannlege vil lage et kostnadsoverslag på behandlingen.
 • Du vil få et skriftlig kostnadsoverslag om hvor mye støtte du kan få fra NAV.

Tannbehandling hos oss med godkjent rekvisisjon

På NAV rekvisisjonen din står det hvor mye støtte du får

Støtte for tannbehandling

HELFO gir en viss stønad til visse typer tannbehandling, og dette beløpet er spesifisert på kvitteringen du får fra oss, og således automatisk fratrukket når du betaler honoraret for behandlingen.
Det du må betale representerer «egenandel» og er normalt noe høyere enn det offentlige fastsatte egenandelsbeløpet.
Egenandel for å oppnå frikort tak 2 beregnes ut i fra den offentlige fastsatte egenandel, og beregnes nå automatisk av HELFO.

Generelle bestemmelser knyttet til stønadsberettigelse ved undersøkelse og behandling hos tannlege i følgende situasjoner/tilstander/tilfeller:

 • Medisinsk tilstand som ansees som sjelden.
 • Tilstander tilknyttet leppe, kjeve og ganespalte.
 • Ved svulst i munnhule, i tilgrensende eller i hoderegionen for øvrig.
 • Dersom det er behov for infeksjonsforebyggende tannbehandling ved særlige medisinske tilstander.
 • Sykdom og/eller anomalier i kjeve eller munn.
 • Ved periodontitt.
 • Ved forstyrrelser av tannutvikling.
 • Ved bittanomalier (tannregulering/kjeveortopedi).
 • Ved et patologisk tap av tannsubstans som skjer ved attrisjon eller erosjon.
 • Hyposalivasjon (munntørrhet).
 • Når det inntreffer allergiske reaksjoner mot tannrestaureringsmaterialer.
 • Tannskade som oppstår i forbindelse med godkjent yrkesskade.
 • Tannskade som oppstår som følge av ulykke og som ikke er relatert til yrkesskade.
 • Ved sterkt nedsatt evne til egenomsorg. Gjelder for personer som har varig sykdom eller varig nedsatt funksjonsevne.
 • Ved tanntap, helt eller delvis, uten egne tenner i underkjeve. Det forutsettes at du er medlem av folketrygden.

Det kan være vanskelig å være student, spesielt når man skal balansere studier, jobb og sosiale forpliktelser.

Dette kan også gjøre det utfordrende å få råd til tannlegebesøk og andre helsetjenester.

Derfor Sanner Tannklinikk tilby 15 % rabatt på tannlegebesøk for studenter, slik at de kan få den nødvendige behandlingen de trenger uten å måtte bekymre seg for økonomien.

Vi ønsker å bidra til at studielivet skal være så enkelt som mulig for våre unge kunder.

15% rabatt på generelle behandlinger

For å kunne benytte seg av studentrabatt, må du vanligvis vise frem gyldig studentbevis. Studentbeviset kan være en studentkortutgave eller en digital versjon som du kan vise frem på mobilen.

Bestill time

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Lørdag-Søndag etter avtale 22 37 41 74